Overzicht en ervaringen Nederlandse aanbieders

Ik ben op zoek naar een zo compleet mogelijk overzicht van aanbieders van NextCloud hosting waarbij mijn data in Nederland wordt opgeslagen. Is zo’n overzicht er al? Heb je goede ervaringen met zo’n partij? Laat het hieronder weten.

1 Like

(Gereserveerd voor een lijst)

Ik kan The Good Cloud aanbevelen. Zie: https://thegood.cloud/

1 Like

Hi @metbril volgens mij gaat dat een hele grote lijst worden:) Inmiddels zijn er veel partijen in Nederland die het aanbieden. Echter een groot deel (zoals veel standaard hosting providers) bieden het aan, installeren het voor je en dan mag je los!

Wellicht goed om in de lijst ook wat extra velden toe te voegen met specifieke kenmerken van de dienst, zodat je het goed kunt vergelijken, pro’s/con’s.

Bij The Good Cloud richten we ons specifiek op de hosting van The Good Cloud en zijn we hier inmiddels in gespecialiseerd. Mocht je zover zijn om ons toe te voegen aan de lijst, benader me dan gerust.

2 Likes

Hallo,

Ik ben momenteel op zoek naar een zo uitgebreid mogelijk overzicht van aanbieders van NextCloud-hosting waarbij mijn gegevens in Nederland worden opgeslagen. Weet iemand of er al zo’n overzicht beschikbaar is? Als je positieve ervaringen hebt met een bepaalde partij, laat het alsjeblieft hieronder weten. Ik waardeer alle input!

Bedankt!

ik ook! Future Life Research & The Good Cloud - Future Life Research

Goed initiatief!

Ik heb goede ervaringen met The Good Cloud uit Utrecht!
En verder weet ik dat er in het netwerk rond Society4.0 (https://society4th.org ) verkenningen zijn om Nextcloud services op een Threefold infrastructuur aan te gaan bieden. Zodra daar meer over bekend is, zal ik deze info hier delen.

1 Like