translations

deutsch

Nextcloud is using Transifex for translation management. Please help to improve Transifex for OSS projects [translations] (3)
About the translations category [translations] (2)
Password policy - missing translation from validation messages [translations] (7)
.po Datei einbinden [deutsch] (14)
"allow" en francais [translations] (1)
Übersetzungen von Eigennamen bzw. festen Begriffen [deutsch] (15)
Tags - welcher dt. Plural? [deutsch] (4)
Übersetzung der App "files retention" [deutsch] (10)
Outlook plugin not fully translated to German [translations] (12)
Übersetzungsvorschlag für Impersonate gesucht ( 2 ) [deutsch] (35)
Data_request übersetzung [deutsch] (6)
French translation - "Bookmarks" [translations] (2)
Die deutsche Übersetzung von Nextcloud - Hier diskutieren und Fehler melden [deutsch] (19)
Englisch in den Administratoreinstellungen [deutsch] (3)
Was sollte ich wissen, wenn ich bei der Übersetzung helfen möchte oder eine Anmerkung habe? [deutsch] (2)
Translate desktop client [translations] (13)
Problem with mixed languages [translations] (2)
Translations (Transifex, ...) ( 2 3 ) [translations] (46)
Untranslated parts in apps [translations] (4)
Are there conventions on dutch translation? [translations] (10)
Official documentation - foreign languages [translations] (8)
Fail to generate translation template (pot file) for my app [translations] (2)
French translation mispelling [translations] (17)
Slovak language [translations] (7)
Estonian language NextCloud 11 [translations] (7)
German translation - endless thread in german ( 2 ) [deutsch] (39)
Help with Android App 2.0.0 translations [translations] (2)
Activating catalan translation [translations] (13)
🇳🇱 Vertaalvraag Nederlands ('kick this member') [translations] (4)
I spotted some mistakes in translation [translations] (5)